Menü

A multikulturális óvoda segít kíváncsivá, nyitottá és elfogadóvá válni. Ha szeretné, hogy ilyen felnőtté cseperedjen gyermeke, jelentkezzen hozzánk!

Napjainkban egyre inkább jellemző hazánkban is, hogy többféle kulturális háttérrel rendelkező emberek alkotnak egy közösséget. Ez olyan helyzetet teremt, ami senkinek sem könnyű, ha bizalmatlan az ismeretlennel szemben, azonban egy olyan multikulturális óvoda, mint a miénk, erre is felkészíti a kicsiket.

A mi intézményünk bármilyen nemzetiségű gyermeket nyitott kapukkal vár, hiszen szerintünk mindenki egyformán értékes, és ezt a szemléletet közvetítjük a kicsik felé is. Arra neveljük a gyerekeket, hogy toleránsak legyenek egymással és tisztelettel forduljanak embertársaik felé, hiszen így lehet jól működő közösségeket alkotni, legyen szó munkahelyről vagy magánéletről.

Ha szeretne közelebbről megismerkedni egy multikulturális óvoda mindennapi életével, nézzen körül weboldalunkon, ahol bővebben tájékozódhat nevelési elveinkről és foglalkozásainkról. Felmerülő kérdéseit szívesen megválaszoljuk, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!