• 15 éve hiszünk a gyermekeinkben!

  • Bölcsődés csoportunkba már 18 hónapos kortól várjuk a piciket

  • Hatalmas kert - még több játék!

  • Részidős foglalkozások is választhatóak

  • Sakkoktatás Polgár Judit programja alapján

  • Rendszeres kirándulások minden csoportnak

  • Úszásoktatás 4 éves kortól

"The champions of tomorrow are the Happy Kids of today."

Hírek, aktuális események

Téli programajánlónk családoknakTovább

Téli programajánlónk családoknak

Budapest rengeteg látnivalót kínál az egész családnak télen is. Kattinton angol nyelvű programajánlónkért!
Reggeli kávézás, január 18.

Reggeli kávézás, január 18.

Maradni, vagy menni? Melyik a legjobb iskola nekünk? Látogasson el kávézásunkra, ahol választ találhat kérdéseire az iskolaérettségről.
Sunday Brunch a Peppers!Tovább

Sunday Brunch a Peppers!

Gyere és csatlakozz hozzánk minden vasárnap a Budapest Marriott Hotelben! A legjobb vasárnapi ebéd Budapesten!

Sakkoktatás Polgár Judit módszerével

„Férjemmel a Happy Kids óvodában találtunk rá arra, amit egy első közösségbe kerüléssel a gyermekeink és magunk számára szerettünk volna nyújtani: biztonságot, szerető, szakszerű gondoskodást, családias, jó hangulatú közeget, ami mellé az angol nyelv egy ajándék volt. Ma már gyermekeink két nyelven kommunikálnak, magabiztos, boldog kis emberek! Köszönjük, Zsuzsi és Peter!”

Polgár Judit sakkvilágbajnok
+ tovább

Kapcsolat
Küldjön nekünk üzenetet az alábbi űrlappal:

  • CAPTCHA Image Reload Image
    Enter Code*:

Nemzetközi Óvoda és BölcsődeNYITVA TARTÁS
hétfőtől péntekig
8:00 - 17:00
KAPCSOLATFELVÉTEL
H-1124 Budapest, Fodor u. 36.
E-mail cím: info@happykids.hu
IDŐPONTKÉRÉS
(+36 1) 356 2440
(+36 30) 948 4436

angol nyelvű óvoda

Éreztetjük a kisgyermekkel, hogy ők egy nagy család részét képezik, az érdeklődésüknek megfelelően tevékenykedhetnek úgy, hogy a tevékenykedés a legnagyobb örömet okozza számukra. A tevékenységre motiválás tervezett, rendszerezett programok keretein belül zajlik. Ezáltal fejlesztjük önbizalmukat, önértékelő képességüket. Segítséget nyújtunk minden gyermeknek abban, hogy hatékonyan tudjon kommunikálni az óvodában használt társalgási nyelven (angol), miközben tiszteletben tartjuk saját anyanyelvét. Az óvodai / bölcsődei tanítási - tanulási - nevelési folyamatban egyaránt fontos hangsúlyt kap az óvodán belüli és az óvodán kívüli foglalkozás. A szabadban történő foglalkozás is részese a napi tervezett folyamatnak – különösen a környezetvédelemre nevelés, és az egészséges életmód szokásainak alakítása, formálása. Fontosnak tartjuk a szülőkkel való hatékony kommunikációt, szorgalmazzuk aktív részvételüket az angol óvoda életében.

A Happy Kids angol óvoda filozófiája és tanterve figyelembe veszi és értékeli mind a magyar, mind pedig a nemzetközi közösség kultúráját. A nemzetközi oktatás célja a különböző kultúrák megértése és a velük való együttműködés a gyermekek egyéni szükségeinek betöltése érdekében. Segítenünk kell a gyermekeknek abban, hogy elfogadják egymás különbözőségeit, és megtanuljanak közösen játszani és tanulni. Meggyőződésünk, hogy a pedagógusoknak és a szülőknek együttesen kell részt venniük gyermekeik nevelésében.

Hisszük, hogy nyugodt, derűs, szeretetteljes, vidám légkörben felnövő gyermekből válik boldog, kiegyensúlyozott, másokat megértő, nyitott, segítőkész, aktív és kreatív iskolás, felnőtt. Legfontosabbnak tekintjük a biztonságot nyújtó környezetet, melyben a felnőttek a legteljesebb odafigyeléssel óvják, vigyázzák a kisgyermekek mindennapjait. Számunkra minden kisgyermek egy egyedi, különös önálló személyiség, ebből adódóan egyéni bánásmódot, saját fejlődési ütemének megfelelő differenciált fejlesztést igényel, és ez minden érte tevékenykedő felnőtt számára kötelező érvényű.

A Happy Kids angol óvoda egy nemzetközileg elismert, óvodás korú gyermekek fejlesztését szolgáló program szerint oktatja a gyermekeket angol nyelven, melyet nemzetközi intézmények világszerte használnak. Tanulás csakis játékosan – a gyerekek által minden területen megszerzett információ, tudás kizárólag játékos formában történik, amelyre angol nyelvű óvodánk különösen nagy hangsúlyt helyez. Nemzetközi tantervet követve különös figyelmet szentelünk mind a nemzetközi, mind pedig a helyi közösség kultúrájára, szokásaira. A gyermekekkel külön-külön saját fejlettségüknek megfelelő szinten foglalkozunk, hogy a játékos módszerekkel elsajátított tudást személyes sikerként élhessék meg. Minden osztályterem számítógéppel felszerelt, a gyermekek korának és érdeklődésüknek megfelelő programokkal.

TOP